Innovations Keamanan Anyar

Innovations Keamanan Anyar

Innovations Keamanan & Keamanan Ngarep Anyar

Hot

Friday, January 5, 2018

Innovations Keamanan & Keamanan Ngarep Anyar

January 05, 2018 1

Karo ngurmati alam semesta keamanan omah lan barang-barang sing luwih apik, mesthi ana kasengsem asli mung sawetara taun paling anyar. Kanthi kemajuan ing pamriksa, pamindhahan lan gadget inovasi, item lan gadget anyar nduweni jumlah gedhe saka pusat komersial. Punika review bagean paling anyar.

Robot

Nalika kita kabeh kenal karo robot-robot reresik sing bisa diakses cukup nalika, robot wis suwe banget kanggo bisa ditampa kanthi jelas minangka keamanan omah lan piranti musik. Contone, item liyane sing didhukung ing Indiegogo disebut "Mate". Robot iki dipromosikake minangka partner omah keluarga. Robot sethitik nyorot layar minangka pasuryan. Werna bisa digunakake minangka layar kanggo sawetara tugas. Robot bisa diowahi kanggo nonton omah nalika sampeyan ora ana maneh. Bakal njlentrehake tumindak sing aneh utawa aneh, umpamane, yen kedadean kasebut ana ing teras sampeyan. Wiwit robot migunakake inovasi pangenalan wajah, bisa uga weruh sampeyan interlopers, utawa individu sing kudu ing utawa watara omah sampeyan. Robot uga bisa digunakake kanggo tugas keamanan. Ing kasempatan sing metu saka omah lan mikirake sampeyan wis ngelingi utawa ninggalke kompor, sampeyan bisa nduwe robot mriksa omah utawa verifikasi setelan ing kompor. Bener, sampeyan bisa mlebu menyang robot nganggo ponsel sampeyan lan nggunakke kamera minangka mata hotspot lan kuping ing ngarep sampeyan. Robot uga bisa digunakake minangka gadget sing apik. Iku layar kanggo nyala, surges lan owahan suhu lan ngirim sampeyan weker ing acara sing ngenal apa-apa.

Produk Deteksi Gerakan

Perkembangan liyane ing keamanan ngarep yaiku akeh item sing saiki bisa diakses ing penemuan gerakan. Nalika penemuan inovasi gerakan wis watara sawetawis wektu, kaya pungkasan wis dipigunakaké minangka bagéyan saka sawetara item sing kéwan kanggo keamanan lan omah lan bisnis. Saiki sampeyan bisa nemokake item identifikasi pencahayaan lan pengintaian gerakan sing terus-terusan nonton wilayah lan mung nguripake wektu nalika ana sing ngelawan. Iki gampang trep yen sampeyan nyimpen dhuwit kanggo daya, baterei lan awis, nanging ing wektu sing padha bisa aran aman.

Lampu Mimpin

Liyane pangembangan apik ing saindhenging dekade paling anyar yaiku pemanfaatan dioda sing dipancarake cahya, utawa LED, lagi wae disebut. Lampu kasebut nduweni posisi sing apik, ukurane luwih akeh nggunakake energi lan ngasilake luwih akeh cahya sing ngasilake pencahayaan konvensional. Sampeyan bakal nemokake wong-wong mau digunakake minangka aturan umum ing item cahya anyar dina iki, lan kanggo kabeh saka cahya kanggo ngarep, bisnis, situs pangembangan, dalan, transportasi lan malah ing kantong utawa kanthong.
Read More